- ...

Nu går jag och sover, orkar inte plugga heller vilket jag hade behövt till 1000 % skiter helt enkelt i det.
Är ledsen, känner mig sviken och allt, så jag går och lägger mig nu sådär kring kvart i 7.. godnatt eller någe.

- snälla, låt mig få förklara hur mycket jag egentligen älskar dig.

Nu sitter jag här helt nyduschad och fräsch! Ska precis lägga mig ner och sova hade jag tänkt eftersom klockan nu är 11, så jag inte är helt död imorgon när jag ska upp kvart i 7... 'jaja, jag har väl inte gjort så mycket ikväll, jag har snackat med nå söta människor, försökt plugga till den där jävla redovisningen.. vilket inte gick bra, fml..
Men nu ska jag bara ner och borsta gaddarna, sen så ska jag försöka sova. Bloggar mer imorgon efter skolan..
Kom just på att jag slutar tidigt, så jag kommer hem kring 2, ye :D

Jaja, godnatt då! :)



kom tillbaka..

- jag tänker göra allt för dig, precis allt.

Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag var med kajsa från typ 1 till halv 8 på kvällen eller nå. Det var sjukt kul, vi kollade hockey, traskade runt i rosvik och hade allmänt kul!

Men nu sitter jag iallafall här och har precis ätit, ska sätta mig och plugga till min engelska redovisning som är på fredag och sen har jag engelskläxa tills på torsdag, så det är bara att kämpa på! Sen tänker jag då ta mig en varm och efterlängtat dusch, har fryst typ hela dagen fyfan.. jaja, men jag bloggar nog mest troligt senare :)



yeye, eller så nä.

- du är fin som du är.

Förlåt att jag inte har bloggat tidigare idag, men mamma väckte mig kring 9(!!) och frågade om jag ville följa till luleå och kika på tapeter eller vad det då var. Så jag klev upp ett tag efter nio, åt frukost sen hoppade jag i duschen. Då vi väl var i luleå så for vi och hälsade på mormor och sånt. Har vart en väldigt dåligt lördag så jag tog en pn från 2 till 4 så det kändes helt okej. Nu har jag iallafall ätit en jävligt god middag, kött & potatisgratäng.. lördagsmys kallar jag det, men nu kan jag knappt röra mig fast jag behöver städa, uh..
Men nu ska jag väl ta tag i bombnerslaget och sen får jag väl se vad kvällen har att bjuda på.

Två bilder som jag i förövrigt nyss tog, är helt osminkad och ofixad men det får ni stå ut med idag :-)



- jag hatar att jag älskar dig.

Som ni kanske såg igår så skulle Kajsa komma, men så blev det aldrig så istället så kommer hon på söndag. Men jag kom iallafall precis hem från Sara, vi såg på idol, satt vid datorn och bara snackade mest. Har grymt tråkigt nu, så hade tänkt gå upp och se på The last song. Men vi får väl se hur det blir med det.
Men jag har inget mer att säga nu, så godnatt! :-)



Jag älskar dig!

- du kan lika gärna dra åt helvete, NU.

ÅH, jag är så jävla arg nu så jag skulle kunna göra iprincip vad som helst. Ska snart fara in till stan med mor och far och leta nya tapeter till vardagsrummet, kanske får mig på lite bättre humör.. förhoppningsvis.
Vet inte när jag kommer hem heller, men jag kanske slänger in ett inlägg då.



känner mig EXAKT sådär nu, åh.

- ♥

Nu får min blogg vara ett tag, jag orkar inte hålla på att fixa den hela tiden liksom. Har lyckats fixa tillbaka inläggen så att det inte ser för illa ut.

Men iallafall, tänkte berätta om mig dag. Som vanligt så har jag väl lyckats försova mig, men jag hann med bussen iallafall. Dagen började med so, vilket var helt okej, sen hade vi engelska som sög. Slutade iallafall halv 4 idag och jag är väldigt trött nu, känns som att jag måste städa mitt rum eftersom jag får fin besök imorgon (kajsa♥) hehe. Men ja, vi får väl se hur det blir med städandet, dock så hinner jag göra det imorgon.
Ja, sådär såg väl mig dag ut, så nu ska jag nog barra sitta vid datorn och sedan tv!

Dock har jag inga bilder på den här datorn, men jag ska överföra några från kameran som jag tänkte visa,
men jag bloggar kanske mer senare :)

- oops.

Okej, jag vet att jag inte har bloggat på typ 3 dagar nu.. men bloggen ser helt fucked up ut och jag har inte haft någon dator att försöka fixa till det. Men nu idag så har jag fått en ny dator så nu ska jag försöka ordna till bloggen och sedan uppdatera så mycket som möjligt. Men nu är klockan rätt mycket och jag har just fixat till datorn, så jag orkar inte börja tjafsa med bloggen nu, så den får komma kanske imorgon för då har jag nog inge vettigare för mig. Men nu ska jag iallafall sova, så godnatt :)

- you shine brighter than all the stars, baby.

Godmorgon alla bloggläsare, eller aa "godmorgon". Jag vaknade väldigt tidigt imorse, typ halv 10 så jag har vart vaken ett tag. men jag har precis fixat mig, för jag, mamsen och papi åka till stan för att hälsa på min mormor och hämta bror. Jag vet helt ärligt inte vad jag ska blogga om, men nu kör jag bara på vanliga inlägg vad jag har gjort under dagen osv. Dock kan det bli problem under veckorna eftersom jag har extremt mycket läxor, prov osv, men jag ska göra det bästa för att hålla bloggen igång.



jag bjuder på denhär bilden, det är tillåten att skratta åt den. Varsågod :-)

- du är för underbar.

Okej, nu kör vi om på nytt! Har saknat att blogga sjukt mycket, hehe.
Men nu hade jag tänkt att ni skulle få se mer bilder, eller vad ni då önskar. Ni kan ju slänga in en kommentar ifall ni har lust ;-)
Jaja, men orkar inte berätta min dag/kväll så jag tänkte att bilderna skulle få förklara dagen.



RSS 2.0