In the end

Dethär blir det sista inlägget för ikväll, imorgon kommer förhoppningsvis upp bilder, ska gå och fixa håret nu. Sen ska jag åka, men jag slänger in en bild på hur jag ser ut.

"Facelook" ;)



Klicka på bilden för att få den större!

hey baby

Nu har det blivit ändrade planer, ikväll far jag till stan & grillar och bara må gott och äta gott. Kameran häger även med så det blir perfekt!! Duschade för ett tag sedan, så nu är det bara make-up som saknas ;))
Funderar faktiskt på vad jag kan göra med mitt hår, någon som har en bra idé? :D

Nåväl, jag bloggar mer senare, innan jag åker !

Kram alla söta läsare! ♥

I rymden finns inga känslor

Direkt jag vaknade så hedde jag på filmen " I rymden finns inga känslor " , jag tycker att den är sååå bra! Sen efter har jag inte gjort så jätte mycket, tänkte precis fixa mig lite inför ikväll som det inte kommer hända något speciellt, fara runt och kolla på lite olika majbrasor & ta kor, yeeey! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag bloggar mer senare!  :)


Jag är med & tävlar i " dagens blogg ",  anmäl er bara så är ni med ! :D

http://sillenhs.blogg.se/2011/april/dagens-blogg-1.html#comment

Vi höres senare, puss! :D

smääääärta

Vill ni veta en sak? - Jag är sååå jävla skillad, nu kan jag inte gå alls. Har gjort illa andra foten, ååååh! Måste be mamma hämta en eller 2 st ipren, har så jävla ont.. Nu ska jag berätta vad jag har hittat på ikw ;D
Vi for ju till mormor, kom hem vid kl 9 och jag har inte gjort så mycket, suttit vid datorn, gråtit.. jani allt möjligt, men tur jag har min fina vän Shirin som har fått mig på bra humör♥.
Imorn hade jag tänkt ta mig ut och grilla nånstans, kanske är med mina föräldrar iår, duktig chäääy!
Måste ha ipren nu, så bloggar mer imorgon, juste ser även att statstiken sjunker, hörni.. bättra er nu, love er :D

Godnatt :)

If I could tell that I miss u

Har precis ätit middag, ska alldeles strax gå & tvätta håret som ser förjävligt ut, står åt alla håll o kanter. Blir att fara och hälsa på mormor senare ikväll. Fick fan panik nyss, det är valborg imorgon ( tror jag ) och jag vet inte vad jag ska hitta påååå hjäääälp! Men nu ska jag bege mig neråt och tvätta håret.




Arkivbild!

Saknar mitt "långa" hår och färgen ♥♥♥

filmtips

Tänkte tipsa er om en film, själv tycker jag att den är okej. Det finns mycket bättre.

Sitter & ser på den nu. Bloggar mer senare =)






"The Pretty Committee" har allt de kan tänka sig, pengar... kläder... de snyggaste killarna. Skvaller och intriger är en del av deras vardag på skolan i Westchester County, New York. Claire är ny på skolan och gör allt för att passa in, och kanske kommer hon att lyckas med en dos självförtroende och en hel del intrigmakande...




jag ♥ ipren

Har just tagit min morgontablett för att slippa smärtan, har även hunnit hitta min examensklänning, så blir att beställa den så fort mamma kommer hem. Idag mår jag väl bättre, har bara lite ont och så, så jag har lovat mamma att jag ska städa här uppe, sen hade jag vela ut i solen eftersom att det är typ strålande sol här idag, men det inte om jag kan. Hade tänkt att gå ner & äta frukost, så vi får höras senare!

Kram!

eva & adam

Nu lägger jag mig ner och ser på eva & adam, nu tänker ni säkert också " guh vad fjantig hon är " men jag har älskat det sen jag var liten. hehe! Jaja, jag skriver imorgon när jag vaknar, så imorgon hoppas vi på ingen smärta och då ska jag ut och cykla eftersom jag inte kan gå eller springa!

Sovgott alla fina läsare! :)

ordet sårar mer & mer för varje gång

Jag har precis ätit middag, lite senare än vanligt men jag var tvungen att åka tillbaka till vårdcentralen för att det blödde så mycket från såret, så var tvungen att lägga ett nytt bandage. Nu vet jag iallafall inte vad jag ska göra, är grymt trött och slut. Funderar på att gå & ta mig en pn, eller om jag ska se klart andra säsongen av Solsidan, möjligtvis ladda ner nån ny serie.
Men jag bloggar mer senare.

Kram :)

Photography





Okej, dethär får vara bra, förlåt för att jag typ spammar bloggen med bara bilder på hunden, menjaja ;)


operation

Nu har smärtan börja att gå över, kom hem för ca 2 timmar sedan. Operationen gick bra, fast sprutor är fan inte de bästa som finns, men nu är det över! Just nu sitter jag och ser på sjukhuset och funderar på att lägga upp bilder här på bloggen, jag tror det blir så. Snart kommer det upp bilder då!

Kram =)

-

Går och äter frukost nu, sen ska jag klä på mig osv. Sen operation... :(
Bloggar när jag kommer hem om jag mår bra osv!

godnatt

Nu går jag och lägger mig, orkar inte vara uppe längre, tankarna får mig att bara vela somna och faktiskt inte vakna.. Vi hörs nog mest troligt imorgon, godnatt alla söta läsare! ♥

Det är dig mina tankar leder till

Sitter just nu här helt ensam, har inget att göra. Tänkte lägga in dom där bilderna, men vi får se om jag orkar för att jag är svintrött. Jag måste vara pigg imorgon, ska operera mig halv 11, önska mig lycka till..
Jag och Frida skrev klart dedär j*vla skolarbetet, eller inte helt, man kommer inte på något eller så.
Sen for vi & köpte godis sen hem till mig där vi såg Solsidan, min nya drog. Sen följde jag henne en bit då hon skulle hem. Jag har ingen blogglust nu, så jag bloggar imorgon!




<3

promenad

Kom nyss in från en promenad med lillhunden min. Nu väntar jag bara på Frida som äter och sen åker vi till henne och gör skolarbetet. Ikväll kommer bilder upp på bloggen så håll utkik! :)

duschen

Jag har precis sett klart 1 och lite av den andra säsongen av Solsidan, sååå grymt bra alltså. Jag ska även vara med Frida ikväll, vi måste göra klart ett skolarbete som ska in på tisdag så det kommer vara det min kväll bestå av. Sen kommer vi väl säkert dra ut på byn och röööja, nämen! Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig klar innan maten, fast först ska jag bara se klart en avsnitt av Solsidan, he-he.
Ska försöka lägga in lite bilder innan jag far, men vi hörs senare!




Jag & Frida för ca 2 somrar sen, hehe. Loveu ♥

.

Nu vill jag att ni läsare ska tycka till. Vad tycker NI att jag ska göra för att förbättra bloggen? =)

solsidan

Godmorgon, sitter här helt nyvaken och funderar på att se några avsnitt av Solsidan, looove!
Idag verkar det inte vara speciellt mycket sol, så man kanske håller sig inne då, haha. Jag måste även städa ihop mina grejer här uppe, ser ut som en bomb har besökt detta ställen så ja.. Jag har det jag gör idag =)

Igår var jag ut och fotade lite på gården, faktiskt mest på hunden, men jag lägger in bilderna senare så får ni se.

Kram! :)

solsidan

Godmorgon, sitter här helt nyvaken och funderar på att se några avsnitt av Solsidan, looove!
Idag verkar det inte vara speciellt mycket sol, så man kanske håller sig inne då, haha. Jag måste även städa ihop mina grejer här uppe, ser ut som en bomb har besökt detta ställen så ja.. Jag har det jag gör idag =)

Igår var jag ut och fotade lite på gården, faktiskt mest på hunden, men jag lägger in bilderna senare så får ni se.

Kram! :)

trött, sur & vresig

Läs rubriker så får ni veta hur jag är just nu. Ska ner och borsta tänderna, sedan ropar sängen på mig.
Bloggar mer imornn, vi hörs då!

puss! :)

kommentarer

Tänkte bara säga ifall ni inte får något svar på era kommentarer så är det för att min dator håller på att gå sönder och då laggar allting fast. Så om jag inte svarar så skicka en till kommentar eller något , så ska jag försöka se till att svara. :-)

We will still be friends forever

Sitter här med Sara, hon spelar super mario hihi. Nu har iallafall allt främmande åkt och alla är mätt och belåten. Blir väl att vara med henne, sen får se vi vad vi hittar på för något skoj, har ju inte träffat denna brud på nästan en vecka så klart man saknar henne! ;)
Men jag bloggar mer senare.

Ser även att statstiken har höjts massor, grymt glad. Fortsätt såhär!!! :D



du betyder massor för mig, inget i världen kan ersätta dig. loveu!

I wanna go

Nu väntar vi in gofolket, nämen. Det ska tydligen komma hit främmande som ska fira mamma. Har precis ätit och tillomed vart på promenad. Jag kom precis på att det inte är så jättelänge tills jag fyller år, typ 12 dagar bara. fettnajzzzz. Jag behöver verkligen en ny dator & mobil så jag hoppas på något av de då.





två år sen, jag saknar dig fortfarande..

bloggsvar

Söta Shirin skicka såntdär bloggsvar åt mig, så ställ gärna frågor! :DD


I have to be stronger

Sitter just nu och försöker komma på hur jag kan göra lilla söta shirin's header bra. Åt precis frukost, sen måste jag klä på mig ifall jag ska ut och fota eller om jag ska stanna hemma och försöka få mig lite färg i ansiktet.
Vi får väl se om Sara hör av sig idag som hon skulle göra, så jag ska nog höra om hon vill följa och fota.

Jojuste, förlåt för det onödiga inlägget igår, men var inte på humör.





Grattis på födelsedagen mamma! ♥

Try sleeping with a broken heart

Är så förbannat less på att ingenting händer i denna jävla by, så nu går jag och lägger mig o sover.

godnatt..

tro, hopp & kärlek

Kom hem för ganska längesen, riktigt mysigt var det faktiskt. Så nu sitter jag iallafall här helt rastlös igen!!
Känns som att jag hade vela ut och gå, men samtidigt inte för jag ska operera mig på torsdag och då vill jag inte göra det värre. Tänkte eventuellt gå och ta mig en dusch, sen skrubba ansikte osv, de lät rätt frästande.

Hörs senare! (:

varje gång är som den första gång vi sågs även om de är över nu

Sitter här helt rastlös och lyssnar på musik, är sjukt mätt. Jag & bror åt från Napas Catering ( thairesturang ) så nu orkar jag knappt röra mig, nämen nästan så. Vi ska alldeles strax åka till farmor och hälsa på, så jag orkar verkligen inte fixa mig och just därför får ni inte bild på mig idag! =)

ska åka nu iallafall, får se om jag bloggar ikväll, annars så hör ni av mig imorgon (:





I'm lost without you, I wish that you could tell me you missing me beacuse I really miss you..

fallen

"godmorgon" har inte bloggat tidigare för att jag steg upp vid 10 och sen ät jag frukost. Klädde på mig och gick ut och hjälpte mamma att städa bilen hoppas jag får lite moneys för de ;-)
Nu ligger jag ute på altanen i soffan med täcke och kudde, men det är nå grymt kallt ute och jag är svinit trött, så jag ska nog ta en pn!
Ska nog även en sväng sen efter maten till farmor , men jag uppdaterar före jag åker.

Kram!

big brother

Sitter just nu och ser på big brother, vilket inte händer nu så ofta. Frida for för ett tag sedan, vi har väl mest vart ute och sen for vi hem till mig vid halv 8 för jag skulle äta middag som jag inte orkade göra innan jag for.  Vi har kollat husvagnar, varför behöver inte ni veta ;-) Sen har vi förövrigt bara softa på. Vi var iallafall hos min kusin tidigare, det var väl rätt trevligt, träffa lite av släkten.
Vet inte vad jag ska skriva, så jag bloggar senare.

kram!



loveu!








































































































hope

Far alldeles strax. Fastnar inte på bild idag, kan då bara säga att det inte är en bra dag idag. Så förvänta er ingen bra bloggning.




See me falling, yeah down and lonely
Are the angels on their way? I'm in the dirt
Hear me screaming, see me bleeding
Cause the day's no more the same without you
..

jag ryser när jag hör ditt namn, de är bara så

Idag blir det att fara och fira kusinvitamin som fyller år! Sen kommer jag typ hem vid halv 6 - 6 och då blir det att vara med finaste vännen, hon hade tydligen mycket att prata om hihi ;) ♥
Vi får väl se vad vi hittar på att göra, moisa på säkert, ha kul iallafall. Men jag måste snart börja att gå i duschen sen försöka komma på hur jag kan sminka mig och vad jag ska göra med håret osv.

Jaja, jag skriver nog innan jag åker, kanske slänger in en outfit också.

Ha en bra dag alla söta! :)

rubrik

Följ gärna min blogg via blogglovin! :)

<---------

your song

Med detta så säger jag godnatt, bloggar mer imorgon när jag har vaknat!


picture



Jag lovade en bild på mitt hår, så ja där ser ni!
Fick faktiskt ingen bra bild hur jag ser ut framifrån, men jag kan lova er att det är stor skillnad än bakifrån.
Tar bilder med systemkameran imorgon så ni får se! :)

bad update

Dålig uppdatering idag, jagvet!! Men dagen började med att vi skulle måla mitt tak, det tog ca 1 ½ timme, sen så då det var klart så fixade jag mig för att åka in till Luleå, vi for väl där kring 1 halv två tiden och kom hem halv 6, sen har jag hjälpt mamma att laga mat osv. Köpte faktiskt en mascara och ansiktskräm idag. Har inte precis så mycket att säga, men jag tänkte iallafall lägga ut en bild på mitt hår och nu så kom jag precis på att dom fortfarande är kvar i kameran, så ska ladda över dom sen så ska ni få se :)

ciao ;)



tired

Nu ska jag sova, så jag bloggar mer imorgon!
puss!

hiss



Lov, så skönt att få sova ut, slippa sitta helt parkerad vid en bänk. Få göra vad man vill och inte behöva göra några läxor. Men man saknar vissa söta människor från klassen. ;-)

Shoppa, det finns ju inget bättre, komma hem med flera påsar och bara byta ut allt "gammalt". Härligt,härligt!


Idag körde jag bara på hissar, bloggar mer senare =)

sunshine

Nu var middagen gjord, nu dröjer det nog ett bra tag innan efterrätten kommer, är grymt mätt!
Jag har även hunnit sitta ute i några timmar och bränt mina kinder, lyckat terese! (y)
Jag har även hunnit att städa ut alla möbler och nu väntar rummet bara på att jag ska måla ;))
Men nu vet ni att jag lever, så vi höres senare !





Klicka på bilden för att få den större, ni ser nog också att mina kinder är röda!

Boys don't cry

Godmorgon, har precis klätt på mig och håller på att städa. Idag blir det inte heller att vi ska måla mitt tak, för vi skulle visst få matfrämmande, så jag ska snart gå ner och börja göra lite kladdkaka som man kan äta till efterrätt. Vi ska grilla dessutom, så man kommer vara sprängmätt.
För ett tag sen fick jag även veta att jag och min bror ska få massa pantburkar som vi ska få panta, sen få pengarna typ några hundra kr av farbror :)♥ ibland har man tur och det betyder då alltså att jag får över 800 kr denhär månaden och det känns väldigt bra, sen fyller jag ju år i maj så det blir jävligt bra måste jag säga! :D

men bloggar senare, puss :)

Just kiss me quick so nobody can see us

Som ni ser så bloggen nästan fått ett nytt liv, nämen Linnea har hjälpt mig att stoppa in headern osv.
Tack så mycket! :)

Men ikväll har jag inte gjort så jätte mycket, varit social med folk, så jag kom nyss ut ur duschen och tänkte precis gå ner och ta mig någonting att äta. Jag är väldigt trött, så det blir nog kanske att läsa ett tag och sedan sova, ska nämligen till Luleå imorgon och hälsa på min mormor, sen måste jag även köpa lite mer färg så jag kan slinga mitt hår. Jag lägger nog in en hiss&diss imorgon, är sjukt nöjd nu med bloggen iallafall.

Men vi hörs imorgon, godnatt alla söta! :-) ♥

please don´t let me go without you.

Håller just nu på med en ny header som förhoppningvis kommer upp här någondag, om den blir bra låtsäga. Annars har jag inte gjort något idag, bara tagit det lugnt. Har inte ens börjat att måla, så det får bli morgondagens projekt, har tagit några bilder osv. Jag börjar redan att vara trött och klockan är typ bara halv 8, så jag ska snart gå ner och ta mig en macka för jag har inte ätit middag direkt, åt typ sen lunch typ vid 2, såja. Men jag bloggar senare innan jag ska sova.

puss :D

volbeat♥

Godmorgon! Har precis ätit frukost, så jag sitter och lyssnar på volbeat just nu. Måste snart börja rensa ännu mer i mitt rum, sen kolla på tapeter. Jag råkade somna sisådär vid halv 10 (!!!) igår så jag bloggade inge mer, så jag sov ungefär klockan runt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, så jag tror jag lägger mig och läser ur min braiga bok som jag började med igår, och snart har jag typ läst hälften av 300 sidor. Men jag bloggar iallafall mer senare, kanske tillomed slänger in hiss&diss ! ;')





I really love you boy.

Pictures



klicka på bilderna för att få dom större, ifall ni inte visste de! ;-)

på första bilden så ser ni hur jag kommer att "bo" ett tag fram över, heh lyxxxx, fast ne!

It's a little bit funny

Jag sitter just nu på golvet, fråga inte varför. Men jag håller på att städa mitt rum, bra start på lovet.. fast ne, men jag ska iallafall börja måla mitt tak imorgon eller så kanske jag hinner idag och det betyder alltså att jag måste bo i mittenrummet, typ där alla springer -.-
Under lovet så måste jag verkligen bestämma mig för en tapet för att slippa bo i mittenrummet.
Men idag fick jag lov, vilket var rätt skönt. Fast starten var inte nå bra, jag är så jävla less. Men nu ska jag inte göra detta till en deppblogg, men nu ska jag fortsätta innan mamma har tjatat ihjäl sig på mig! (a)



ge mig sommar, bara nån. Vill,ska,måste till Stockholm!
misssss.

..

Right now ↓



Bloggar imorgon ;**

Drink there with the guys

Jag ork it blogga idag bara så alla vet.

skriver imorgon :)

I miss u so much

Som ni ser så bloggade j fag inte igår och har inte bloggat nå mer idag förrens nu, men iallafall tänkte berätta om gårdagen. Jag kom hem från skolan där vid 4, väntade på att maten skulle bli klar osv, sen så skulle jag till Frida och sova. Så vid 6-tiden så for jag till konsum där jag mötte frida, vi köpte lite godis sen for vi till en bilpakering vid skolan där det fanns några bänkar, dom som såg oss måste ha trott att vi inte var riktigt friska. Sen orkade inte vi vara ute så länge så vi var typ bara ute till 8, sen for vi hem, chillade och bara mös på. Vi somnade kring halv 1, sen vaknade vi 10 steg upp vid 12 och åt, sen la vi oss igen (a)
Vid halv 3 så steg vi upp och klädde på oss sen drog vi ut och sen vid halv 5 så for jag hem och åt, så jag har bara tråkat nu. Har gått igenom matten lite för jag har prov på måndag och nu tänkte jag att jag skulle sätta mig ner och redigera bilder. Dyker nog upp bilder idag eller så imorgon.

Bloggar mer imorn,


14 april

Jag kom nyss hem från att ha varit ute och gått typ 4-5 km med hunden och musik i lurarna. Så jag ska alldeles strax gå upp och göra några situps och sen duscha. Idag har det det varit skola, en helt vanlig dag fick även sluta 20 minuter tidigare från musiken för att våran vikarie inte visste. Imorgon är det fredag och det betyder en väldigt lång och tråkig dag, slutar halv 4 som vanligt, eller förra fredagen slutade jag ju tidigt. Jag har väl inte så mycket att säga heller.

Bloggar mer imorgon.

Jag tänkte passa på att gratta min fina vän Linnea idag, grattis än en gång. Hoppas du haft en underbar dag! ♥



If I can turn back the time

Jag sitter här helt nybadad och fräsch, har badat ca 1 ½ timme. Har bara lyssnat på musik och kopplat av, även kollat ett avsnitt av solsidan. Jag har inte bloggat något tidigare idag men jag har mest umgåts med pappa som har fart till Umeå nu, bra bortförklaring iknow! ;)
Idag var jag faktiskt ute på gården och fotade en sväng, så imorgon eller i helgen så ska jag ladda över alla bilder och börja redigera, dedär lät faktiskt lite jobbigt (a)

Åh, när jag satt i badet så lyssnade jag på låtar som jag gjort för 1-2 år sedan, jag vill verkligen tillbaka, det var den bästa tiden i mitt liv och kommer nog förbli de. Jag umgicks med världens bästa och ja vi hittade på lite saker , jag var jämt så lycklig.. take me back.



ja.. ni ser ju hur man såg ut, men det var lätt värt det!

jaja.. bloggar mer imorgon.

glass i stora lass

Jag har vart ute sen typ just efter middagen, först med Frida sen hittade vi lilla Sara ute helt ensammen. Vi var ute jävligt länge typ 2 ½ timme tror jag, jag frös som ett as och nu funderar jag om jag verkligen ska till skolan imorgon eller inte. Tänkte ta mig lite päronglass och äta så får vi se om febern försvinner, dedär lät smart ;)
Jag har inget mer att säga så jag orkar inte skriva något mer.
Får se om jag bloggar imorgon, beror på om jag är hemma eller på skolan.

puss

Cause nothing compares to you

Jag har inte bloggat något som ni ser, men jag har inte tagit mig in på blogg.se ( väldigt skumt )
Iallafall, just nu sitter jag och ser på tv. Jag var hos läkarn idag och sen for jag till stan för att göra nytt tandsmycke, jag vart faktiskt nöjdare denhär gången. Sen har jag jobbat matte för att jag ligger efter somfan sen har jag prov på måndag, väldigt lyckat...  Jag fick just världens huvudvärk så jag ska väl bege mig upp till sängen,
men jag bloggar mer imorgon.

Tjing tjong.

linnea, du är bara för bäst

Åh, såg att Linnea hade vart och blogga lite, tusen tack gumman!!
Jag älskar diig! ♥

Godmorgon på er andra iallafall, jag har vart uppe före tuppen känns det som, men jag vaknade 10 över 7 först, så då steg jag upp och gick på toa, sen så somnade jag om. Jag vaknade sen vid 9 och då steg jag upp, jag har hunnit göra massa saker tycker jag. Jag har nämligen damsugit tvrummet, hallen och köket. Jag måste även ta tag i mitt rum så, jag har att göra. Ikväll ska vi till Luleå och bowla med några vi känner, så det kommer bli mysigt, sen ska vi även förbi farmor och hälsa på.
Men jag bloggar sen innan jag far ode.

puss!

Hand i hand, du och jag!♥


Hej, alla terese bloggläsare, linnea här, tänkte skriva ett snabbt och enkelt blogginlägg till min finaste terese såhär på morgonen!  :-)

Denna tjej tycker jag grymt mycket om även om vi bara har träffas fåtals gånger. Men det räcker för att kalla dig syster!♥ Du finns för en!

Jag skulle bara tacka för alla gånger du ställer upp. Sen skulle jag vilja säga hur snäll du är, har vi ett problem, pratar vi oss igenom det!

Tack för att du finns! :’)











Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep


för dig ska jag göra det tusen gånger om

Detta blir det sista inlägget för idag, är grymt trött och jag ska lägga mig ner och läsa ännu mer. Har som mål att läsa ut den där boken i helgen , så vi får väl se om jag lyckas eller inte.
Jag bloggar iallafall mer imorgon innan jag far till Luleå ode, berättar mer vad jag ska göra där imorgon.

puss

I taket lyser stjärnorna

Jag har kommit hem för ett tag sedan, har hunnit äta lite nötter och dricka saft (a)
Tänkte precis sätta mig och läsa lite hur boken " I taket lysnor stjärnorna " som även finns på film, så om ni inte har sett den vilket som flesta har gjort tror jag, men ifall ni it har det så är den jätte bra. Men varje gång jag ser den så kan jag inte låta bli att fälla en tår, men jag tycker att filmen är bättre än boken. Ikväll ska jag inte göra något speciellt, så jag bloggar mer senare.

puss.



söt.

boyäääähh

Jag har inte bloggat tidigare idag för jag har inte riktigt haft tid, jag har haft utv-samtal och typ vart i stan osv. Idag har vi bara myst på ätit pizza flott iknow, sen ska vi äta färska jordgubbar och glass för att fira en spec sak, hihih :)
Just nu sitter jag och funderar på hur jag vill ha mitt rum, ska ju nämligen få göra om där eftersom jag inte trivs med tapeterna och jag vill ha lite nya möbler osv, ni förstår nog. Ska nog in med en soffa och ny tv och ut med skrivbordet. Känns iallafall som att det kommer bli mysigt.

Jag fastnar verkligen inte på bild idag så det blir nog kanske en ur arkivet.

Tänkte bara säga att jag slutar 1 timme tidigare imorn alltså halv 3, fkn azuuuuum!



now and forever.

Jag har precis ätit och sitter här helt rastlös, vi har inga läxor i veckan och det känns verkligen toppen!!
Denna dag har gått väldigt väldigt segt men de har sina orsaker. Fick veta mitt biologiprov idag och jag fick g på det så, igår fick jag veta mitt engelskaprov och jag fick vg på det, så nu börjar det gå åt rätt håll. Tänkte också bara påpeka dehär jävla värdet, nyss smälte ju allt och nu snöar det, helvete också!!!

Har inget mer att säga nu, så puss.



boyäääh.

Oh baby, baby.

Jag har inte bloggat på 2 dagar tror jag, men i måndags så var det ju skola, slutar kl 2 men jag gick tidigare eftersom jag skulle till doktorn och Frida följde mig♥. Det gick väl sådär fick medicin sen blir det nog mest troligt operation, fast jag ska tillbaka dit på måndag, sen typ på påsklovet, sen operation. Idag efter skolan så följde jag med Frida hem och åt där, kändes rätt bra att vara med henne igen har inte vart med henne på ungefär 4 månader.. Nu sitter jag iallafall här, kollade igenom mina omdömen som jag är hyffsat nöjd med, typ godkänt i allt förutom NO för att jag inte har gjort en jävla komplettering, men det ordnar ju sig.
Ska hoppa i duschen nu iallafall, så jag bloggar mer imorn.

peace (:

kärlekens tunga.

Just nu sitter jag här nyäten och ser på världens bästa hotell. Idag var jag inne i stan, eller på storheden var jag, fick inte med mig något speciellt, men har inte råd med så mycket nu. Måste även in till stan och göra om mitt tandsmycke.
Men jag har inget att säga nu, så jag bloggar mest troligt senare ikväll om jag inte somnar lika tidigt som jag gjorde igår ( halv tio!!!! )

luleååå

Sitter nu i bilen på väg till Luleå, jag tog med mitt "bärbara" internet till mormor så jag kan uppdatera bloggen osv.
Ikväll ska jag, mamma & Sara se på film och mysa, men jag har inget att skriva nu.

sådär ser jag iallafall ut idag.



nails

Jag sitter här helt nyduschat och fräsh. Jag och Sara har inte gjort mycket ikväll, vi har mest mysit på fixa ansikterna med finnmedel osv. Vi for även med min bror och hans kompisar och köpte godis, en plågsam resa pga det basade så mycket i bilen så man fick typ cpstörningar efter eller något liknande ;)
Imorgon så är familjen + Sara fast hon tillhör som våran familj på något sätt och vis , men vi ska iallafall till Luleå till mormor och äta middag och mysa på♥
Just nu sitter Sara och kollar på kattungar och jag tänkte måla mina naglar så dom är fina tills imorgon.
Jag bloggar mer imorgon =))



Där ser man tandsmycket glänsa till :')

glida runt och bara snacka strunt,



Denna brud sover ju här tills på torsdag, så min helg lär bli helt okej!! :)

Tjo, jag kom hem där vid 4 och då hade mamma precis börjat med maten, men vi har inte ätit ännu för vi väntar inte Robins kompis Jens. Sen har ju pappa kommit hem och idag fyller han år, så grattis pappa! ♥♥
Jag har gjort tårta och sånt, men ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, bara mysa sen se film.
Jag bloggar mer senare!


RSS 2.0