schools out

Jag har precis kommit hem, nu hade jag tänkt byta om till några myskläder eftersom jag inte ska göra något speciellt ikväll. Jag ska nog bara ta det lugnt och städa ihop i mitt rum, ohjuste.. jag hade ju lovat er bilder på mitt rum, jag har faktiskt tagit men har inte bara lagt ut dom. Men nu ska jag gå och byta om, vi hörs senare! =)

Anywhere you are, I am near Anywhere you go, I'll be there

Det finns en tid i ens liv när allt är upp och ner, när allt känns som jobbigst, när man har tappat orken. När man är så nära att ge upp, ingenting funkar som man vill längre. Då är det bra att vara två. ♥


Som ni ser så har jag inte bloggat på några dagar, men det har sina orsaker. Jag har haft rätt fullt upp i skolan om man säger så. Men imorgon så är det fredag och det betyder helg sen. Den är efterlängtat, har ett prov imorgon i kemi. Under helgen så har jag inte så jätte speciella planer, på lördag så ska jag fara till Norrfjärden för att vara med Kajsa!
Men nu ska jag gå och glutta lite på big brother,bloggar mer imorgon.

Godnatt. =)


goodnight

Ska lägga mig och läsa nu, hade behövt mina tabletter nu, men orkar inte gå ner för att hämta dom. Men vi får väl se till att det funkar utan nu, godnatt!

i'm here without you baby

Jag vet att jag har vart dålig på att blogga, men igår så for jag till frida kring 1 tror jag, senare så kom markus så vi var med honom typ till halv 7. Vi lagade även mat själva, det blev riktigt nice. Igårkväll så slingade Frida mitt hår, så nu är det näst intill blont, sen så såg vi typ 2 filmer, Sara kom även till mig och vi satt o såg film till halv 2 tror jag. Frida for för ett tag sen, så nu sitter jag här hemma alldeles själv, eller min söta vovvsing ligger bredvid mig. Ska nog gå och duscha nu, sen får vi väl se vad dagen har att bjuda på, inte mycket iallafall..

Lägger in bild på håret senare, puss.

allt som du förstörde

Nu sitter jag här och snackar med min favvooo på msn, tänkte precis redigera bilderna som jag har lovat er. Jag "råkade" ta mig en pn ett tag efter att jag bloggade och sen sov jag till 7, sen åt jag. Jag måste hinna städa ikväll, så det är fint tills imorgon när min andra favvooo kommer också. Nåväl, ska börja redigera bilderna nu, heidoo!

helg

Jag kom hem för ett tag sedan, den här dagen har vart helt okej, fast ändå inte. Jag och sara stannade och väntade typ i 1 timme, för vi orkade inte ta linjebussen som är smockfull! Men ska nog gå ner och käka nu.
Bloggar mer senare.

puss

första gången som du ska hålla någon i hand, första gången du ska kyssa någon man

Nu går jag och sover, eller ska kika lite på big brother innan. Min kväll har mest bestått av plugg, men jag förstår fortfarande ingenting och jag har förhör imorgon, lyckat Terese, lyckat! Imorgon så vet jag inte vilken buss jag tar hem, men när jag iallafall kommer hem så måste jag städa, för på lördag så kommer Frida och ska sova hos mig. Sen måste jag verkligen redigera bilderna !

Men vi hörs imorgon, puss!

for the last time




Har kommit hem för ett tag sen, har precis ätit lite mellanmål. Vi skulle tydligen får middagsgäster så det blev senare middag idag, och har bara ätit frukost innan. Dagen har vart åt helvete, är så grymt less! Ikväll blir det väl bara att plugga som vanligt.. Men är grymt trött nu, måste nog ta mig en pn.
Skriver senare!

alla tankar snurrar omkring så jag blir yr

Vet att jag borde sova nu, men det är alldeles för många tankar i mitt huvud.

Ska försöka sova nu, kommer ändå inte orka med morgondagen, men får väl försöka. Känns som min morgondag redan är förstörd, allt är förstört.

godnatt...

pollen

Har kommit hem för ett tag sedan, dagen har vart helt okej, det var innerbandy cup. Så då satt jag & Kajsa och såg under ett hål. Är grymt trött idag, funderar på om jag har blivit sjuk igen, eller om det är pollen som spökar. Mina ögon har typ blivit helt cepe, så nu har jag svårt att öppna dom, kan bara säga en sak, jag tänker inte gå ut nå mer idag.
Jag hinner fakiskt inte redigera bilderna idag heller, har massa läxor till imorn & fredag, sen har jag prov.
Men under helgen borde jag hinna det! =)
Skriver mer senare, puss!



Bild ur arkivet.

powernap

Var "tvungen" att ta en powenap tidigare idag, var nå så sjukt trött. Så nyss har jag bara pluggat, ska alldeles strax gå och byta om, sen ska jag faktiskt se bb. Vet inte vad jag ska skriva eller göra med bloggen, är så sjukt less den nu, nån som har lust att hjälpa mig med den?
Säg till isf.
Jaja, bloggar mera imorgon.



även om jag är så nära på att ge upp, så tänker jag inte.
jag tänker inte låta något vinna över mig, jag tänker kämpa för att nå mina mål..

so sick of love

Jag är inte på bra humör idag, har svårt att andas och bara kliar i ögonen. Iallafall, idag har det inte hänt så mycket, typ bara dryga lektioner. På livskunskapen var vi tvungen att gå ut och gå, "skitkul". Imorgon slutar jag rätt tidigt, men jag kommer ändå hem vid 3. Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt och mysa. Ska alldeles strax hoppa i duschen.



Ska redigera lite bilder senare också.

Vi hojres, puss!

nyduschad

Har precis duschat, ska ner och göra lite engelskaläxa, det har inte hänt något speciellt idag heller. Har bara vart på konfirmations ( stavning ) sen typ inget mer.
puss!

nyduschad

Har precis duschat, ska ner och göra lite engelskaläxa, det har inte hänt något speciellt idag heller. Har bara vart på konfirmations ( stavning ) sen typ inget mer.
puss!

klart

Nu är mitt rum klart & min ny datorladdare har inhandlats. Men det blir nog ändå en ny dator, ska kolla elgiganten's såndär tjosanhejsan imorn. Jag är iallafall grymt nöjd med mitt rum, tror jag ska ta bilder imorgon ifall ni ville se. Idag har jag vart inne i Luleå, skulle igentligen köpa en ny dator, men den datorn fanns tydligen inte inne, såja.



Allt kommer ordna sig. Du vet vars du har mig, loveu!

living to love you

Min datorladdare har gått sönder, och det har hänt lite saker på sista tiden. Orkar inte blogga just nu. Men börjar om när jag får en ny dataladdare.
Håll utkik! :D

Hade!

Lady gaga

Sitter och ser nån konsert med Lady Gaga just nu, har inte hunnit att redigera bilderna. Frida frågade om jag ville vara med henne, så självklart! Så jag for dit vid 6 och kom hem typ halv 11. Vi gjorde inte så mycket, vi åt godis, skrattade och hade allmänt kul.
Ska nog alldeles strax gå ut och gå med hunden, sen sova.
Vi hörs imorgon!

now i'm free

höhö, skrev fel i förra inlägget, jag slutade 20 över 2, Tack kajsa för att du sa de (a)
Den här dagen har både vart jobbigt men ändå väldigt awesome. No-förhöret gick åt helvete, äve mattelektionen.
Kom hem för ett tag sen, så mamma har nyss börjat med maten, sen blir det att hjälpa mamma att tapetsera om i mitt rum. Det är ungefär min kväll, men jag skriver senare + bildinlägg :)


hold on, be strong

Har precis vaknat, så ska stiga upp och göra mig i ordning nu, slutar typ 20 över 1, men vi hörs senare.
Puss!

gnatt

Jag har just pluggat klart NO, förstår ingenting men får hoppas att de går hyffsat på förhöret. Har jätteont i huvudet just nu, så ska ta en tablett sen sova.

Bloggar mer imorgon, ska även försöka redigera bilderna jag tog för någon dag sedan, så då lägger jag upp dom!

puss!

hemstad'N

Drar till Luleå nu, bloggar när jag kommer hem!

puss!

motion

Har kommit hem för ett tag sedan, var ute och cyklade kring 5-6 km har vi cyklat. Fast det blir mer imorgon, känner mig faktiskt riktigt taggad. Men jag har verkligen mycket att göra nu i skolan, så det blir sämre bloggning, det får ni räkna med. Men snart är jag nog förhoppninsvis tillbaka med bra uppdatering!
Men jag bloggar antingen ikväll eller så imorgon.

Godnatt alla söta läsare!

plugg

Ni ser ju rubriken vad jag ska göra nu. Min dag har varit helt okej, började med engelska där jag mest chillade, ska ta igen det nu (a)
Sen så halv 10 så for vi till christinaskolan för att se på en teater som sööög! Men bättre än språk iallafall. Sen så var det lunch, so, idrott och sen livskunskap där vi hade redovisning, gick faktiskt helt okej. Även om jag hatar att stå inför klassen. Så ni står engelskan och so på tur, bloggar mer senare =)

When I was better



Arkivbild.

Låt bilden tala för sig. Tyvärr så finns det ingen tid för bloggen idag, har väldigt mycket att ta igen nu.
Sitter med matteboken framför mig, så ska fortsätta sedan ta en lång och varm dusch. Sen ska jag läsa.

Puss.

14 bast

Känns helt okej att vara 14 år nu!
Snart kommer Frida hit, så jag måste skynda mig att sminka mig.
Men jag har fått en adidaströja, parfym & klocka + pengar av mamma och pappa!
Tack så mycket ! ♥



risig chäy!

när allt känns som tyngst

Har ätit för ett tag sen, och ska fortsätta att städa snart. Ska baka lite ikväll också, sen så tårtan ska jag även fixa idag. Har inte varit på världens bästa humör idag heller, så det är en orsak att jag inte har bloggat. Men nu har det börja bli bättre!
Jaja, orka blogga nu !


städtime

Godmorgon, nu har resten av familjen farit till stan och jag är hemma helt ensammen, måste städa. Så ska börja med det sen, skulle vara klar tills dom kom hem, skitkul!!
Jag somnade kring 10 igårkväll, hade grymt ont i huvudet, och sen så vaknade jag 10 imose, så klockan runt (y)
Jaja, jag bloggar mer senare! :)

det kommer att ordna sig

Jag tänkte slänga in ett inlägg, tänkte bara säga att jag börjar att blogga imorgon. Har hänt alldeles för mycket idag, så då vet ni! :)



Jag älskar dig, du kommer klara det här! ♥

yeah

Jag tror att det blir en liten bloggpaus nu när jag är sjuk, får typ sitta & knarka halstabletter nu.
Men håll utkik!

Btw, jag svarar på kommentarer =)



-

Finaste Solberg! Finns inget bättre än att vara där bara mysa, fiska!

Älska! ♥

Bildbomb

Tänkte köra på en bildbomb med sommarbilder, eller kanske lite blandade, eftersom jag inte har gjort något speciellt idag. :)



Jaja, nu orkar jag inge mer. Men erkänn, man får sommarkänslor? =)



Juste, jag har tagit alla bilder!

Sick

Jag är hemma från skolan idag för imorse när jag vaknade så rann de ur ögonen och har ont i halsen & jätte täpt i näsan + feber. Sitter och ser på bb avsnitt som jag har missat, men nu ska jag fortsätta att se, bloggar mer senare. Kram!

Valborg



okej, dehär får räcka!


Bloggar senare =)


låt mig bara försvinna

Just nu orkar jag inte blogga, men vi ska iallafall ut och äta idag.. Dagen har vart skit, men jag bloggar mer senare tror jag !

2 cool 4 school

Drar till skolan nu, svarar på kommentarer & lägger ut bilder när jag kommer hem! :)

Ha en bra dag ! :D

Live, Love, Laugh

Hej alla söta läsare, just nu sitter jag och redigerar lite bilder från valborg, dom kommer upp imorgon för jag är långt ifrån klar. Det var visst många olika bilder på majbrasan. Men ikväll har iallafall jag & mamma kollat på tapeter, det finns ju såååå många snygga, men fan ingen som jag verkligen vill ha.. blir så sur. Det lutar mest mot en fototapet, men åååååh jag vet it. Nu hade jag tänkt gå och lägga mig för jag är sjukt trött.

Men jag bloggar iallafall mer imorgon och då ska statstiken faktiskt höjas.. Kan ni lova mig de? (a)


Puss!





i really love you boy

Kom precis hem från min söta flicka, for dit direkt efter skolan och åt där oså. Vi har inte gjort speciellt mycket, skrattat & snackat! Och nu sitter jag här och har ont i mina ben, he-he... Funderar på om jag ska ta och redigera lite bilder som jag inte gjorde igår, jag somnade igårkväll, sen när det var läggdags så kunde jag inte sova så jag låg vaken till halv 3 och jag skulle upp halv 7 imorse, jobbigtjobbigt.
Jaja, måste även kolla på tapeter, mamma hade tydligen hittat nån som var snygg, så jag ska kika nu.

Kommer nog mest troligt upp bilder senare på bloggen =)



Arkivbild!

bloggtorka

Förlåt att jag inte har bloggat, men jag är jävligt trött. Vaknade imorse av att jag hörde "sjukhus", så då var min bror där, sen så kunde jag inte somna om och då var klockan halv 9 -.-
Jag steg upp & åt frukost sen somnade jag till en film, sov kanske i 1-2 timmar, steg upp för vi fick främmande. Sen så for vi & kolla på ett hus, sen middag osvosv, somnade efter middagen i 1 ½ timme. Jag är helt jääävla trött :((

Men snart ska jag gå & byta om sen somna till big brother som börjar om 2 timmar , lång väntetid ;)
Imorgon är det skola och jag måste upp kl 6, taggad till 1000 faaastne.
Jaja, ska nog redigera bilder nu!

puss

Goodnight

Kom hem för ett tag sedan, är sjukt trött redan, så ska sova nu!
Godnatt =)

RSS 2.0