goodbye

funderar på att lägga ner bloggen totalt nu, känns som att jag bara skriver deppinlägg. Nog för att det kan kännas lättande att skriva av sig, men inge kul för er andra. Iallafall, vi får se om jag kommer tillbaka, för just nu är mitt liv sämst, men ni ser väl. puss.

- du förstår ingenting.

Nu sitter jag här helt fixad och klar, har även hunnit städa mitt rum och duscha! Så nu sitter jag och väntar tills kring halv 5/5, är nå grymt taggad. Men ni får veta mer senare, puss! :D

- jag älskade ju verkligen dig, någonting du inte förstod.

Sitter just nu och lyssnar på musik, har inte ens duschat ännu. Blir nog att göra det "idag" då jag har vaknat. Sen bär det av till stan och göra en liten hemlis, hih. Vilket ni kommer få se senare idag, men nu ska jag nog börja dra mig till sängen, måste verkligen försöka vakna tidigt imorn. Shit, skolan börjar på måndag, ska faktiskt bli awesome att träffa vissa människor.
Men vi hörs när jag har vaknat, puss! :)



HAHA, så ful alltså. Men aa, vi alla har vart små! ;)

- snälla bli min igen.

Har precis kommit hem från Luleå, så nu sitter här helt rastlös. Funderar på att gå i duschen, sen smörja in mig och måla naglarna och sånt mysigt. Iallafall, dagen har vart helt okej, vi for över till Finland och typ gick på nån affär osv. Fick med mig ett typ underlägg som jag ska ha på mitt sängbord och sen ljus från Ikea. Sen så köpte jag smurffidricka och nå mer. Jaja, jag ska inte tråka ut er helt mycket.

Men ni kan få en bild på vad jag har fått av söta sara när hon kom hem från turkiet.



Älska kvallan, dock tagen med webben.
Men iaf, tack bästavän! ♥


Sitter nu på Ikea, har precis ätit lunch. ...

Sitter nu på Ikea, har precis ätit lunch. Nu ska vi gå vidare, senare ska vi åka över till Finland. Bloggar senare, puss! :)


ligger i sängen och ska precis sova. Ska u...

ligger i sängen och ska precis sova. Ska upp tidigt imorgon för jag ska åka till Ikea, så där spenderar jag ska min dag imorgon. Men jag mobilbloggar under dagen. Men nu vet ni, jabrahej. :)


- just hold my hand and never let me go.

Förlåt för att jag inte har bloggat, men det har sina anledningar. Men jag åt iaf för ett tag sen, så ska börja göra mig klar. Ska vara med frida efter 1 eller något sånt, så ska klä på mig och dra några varv med mascaran. Men jag bloggar mer senare,puss!

jag är dötrött, men jag fick mig någon tim...

jag är dötrött, men jag fick mig någon timme inatt iaf. Nu ska jag hoppa in i duschen sen äta och sen in till stan. Ha en bra dag! =]


Nu går jag och försöker sova. Men det går ...

Nu går jag och försöker sova. Men det går inte, tankarna tar sönder mig och tårarna vill inte sluta rinna.. Ska iaf upp halv 9 så det vore bra om jag kunde sova lite inatt iaf.. Jaja, godnatt.


- jag verkar inte duga som jag är.

Jag får aldrig höra att jag är bra, att jag duger som jag är. Det enda jag får höra är negativa saker, det tär sönder mig. Jag vill också kunna vara så glad, aldrig känna mig ensammen som jag får göra dagarna in & ut. Det fanns en tid när jag var lycklig, de var med dig. Jag blir lycklig när jag tänker tillbaka på det, men det var förr & inte nu.
Du var min livsstråle, något som jag levde för, men nu finns är du inte vid mig längre.
Jag känner mig själv som ett jävla skämt, något alla bara skrattar åt. Om det ska fortsätta såhär, så orkar jag inte mera. Jag behöver någon som jag kan berätta allting för, som inte sprider det vidare, någon som inte skrattar åt det.
Det fanns en tid när jag älskade mitt liv, men nu är det ett rent helvete. När jag blickar tillbaka så blir jag glad, men jag kan inte glädjas åt det en hel dag, jag behöver någonting att leva för.
Jag behöver någon som sitter vid min sida och säger att det kommer att ordna sig, någon som verkligen säger det direkt från hjärtat.

jag är helt misslyckad.



tänkte bara göra ett snabbt inlägg och säg...

tänkte bara göra ett snabbt inlägg och säga att jag bloggar mer när jag har ätit! Men jag går och lägger mig nu ett tag innan för jag har världens jäkla mensvärk, åh fml.. Nåja, vi hörs sen.


Godmorgon, vaknade nyss av att jag inte ku...

Godmorgon, vaknade nyss av att jag inte kunde andas skitkul. Men jag ska nog slänga på mig nå shorts och linne, sen sola. Det är kring 20 grader i skuggan. Men jag bloggar senare, puss! =)


ligger just nu i sängen och pratar med någ...

ligger just nu i sängen och pratar med några underbara personer. Hade tänkt sova, ska typ upp tidigt imorgon och städa sen till stan en sväng. Juste, nu kommer jag blogga oftare, för nu kan jag uppdatera från mobilen. Så imorgon blir det bra uppdatering hoppas jag, men ska lägga mig ner och läsa glaze. Godnatt! =)


- far away



This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask

Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know,
you know, you know

So far away

Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted

I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go

- seg dator, 123.

Nu har jag äntligen hittat en dator i huset som ingen använder, men den är typ 150 år gammal. Ändå funkar den bättre än vad min bärbara gör, weird. Men idag har jag iallafall hjälp mamma att putsa fönster, (tjäna pengar) Sen har jag väl mest sett film och bara myst på, somvanligt! Jag sa att jag skulle påbörja en ny header, men eftersom min dator är halvt levande och halvt död, så blir det nog inte.. Så jag vet inte hur jag ska lösa det, men jag får väl försöka göra det på något sätt.
Men nu ska jag fortsätta vara social med Linnea på fb, hhiihi. Puss :)


Bara för att hon är så söt, så får ni en bild på henne ;*

- det var du som fick mig att le, när allt var som jobbigast.

Förlåt för att jag inte har bloggat idag, men min dator håller verkligen på att gå sönder, så igår innan jag skulle sova tänkte jag göra ett inlägg. Men då hakade den upp sig och gör så hela jäkla tiden, så jag måste höra med pappsen om jag kan få en ny ;)
Men idag har jag iallafall inte gjort så mycket, jag har städat, målat och nu så sitter jag med fötterna i ett varmt bad framför tvn + tända ljus. Mysfaktor på högsta grad! Jag ska väl alldeles strax slå på en bra film, sen ska jag nog bara sova.
Men jag har fotat lite idag, så jag ska försöka börja med en ny header kanske imorgon, men vi får helt enkelt se. Men jag ska försöka blogga imorgon när jag har vakat, allt hänger på datan!



kom hem, jag saknar dig. ♥

- du fick mitt hjärta att smälta medans du fick mig på fall.

Kom hem för ca 1 ½  timme sen. Så jag har inte hunnit göra så mycket, jag har ätit osvosv.
Har inte så mycket att säga, är så jäkla less på allt just nu. Finns bara en som skulle kunna göra det bättre, men det kommer aldrig att hända igen.. Tror jag ska gå o städa mitt rum eller göra något att fördriva tiden med, till jag ska sova. Men då kommer samma shiet igen. Jaja, ska inte sitta och tråka ut er alla andra, somvanligt..



Funderar på denhär hårfärgen igen, vad tycker ni?! Svara gärna, va inte rädda! ;-)

- im sorry



Okej, nu får ni ursäkta röran i bloggen. Men jag håller på göra om allt, dessutom så är headern TILLFÄLLIG. Men jag tänkte köra igång och blogga som vanligt nu.
Men nu ligger jag iaf i min säng och fifflar & donar med bloggen, måste sova snart också. Ska upp tidigt imorgon, för att göra det sista på farmors hus nu. Känns trist att det är sista gången jag är där, har vart där rätt mycket sen jag föddes, men det är bara att ta nya tag!
Tänkte även hinna färga ögonbrynen, men jag såg att tiden sprang iväg så nu hinner jag inte, fan!
Men jag bloggar när jag har kommit hem från farmors hus imorgon, vilket säkert är på kvällen!

Puss!

parteey

Just nu sitter jag och småtaggar lite till ikväll, ska på lk ( för er som inte vet vad de är, de är en festival )
Drar dit kring 6 ikv, så jag måste skynda mig nu. Juste, jag började med en ny header igår, men min dator funkar inte riktigt som den ska.. Så vi får se hur det blir med den, eller hur länge det dröjer innan den kommer upp på bloggen , men det ska förhoppningsvis inte ta så länge.
Woopwoop, klockan tickar. Tjing :D



cooooolt

herrejistanas

Jag ser att statstiken ändå höjs lite, så jag passar på att säga att jag ska börja med en ny header och fixa till bloggen lite nu innan jag kör på nytt igen! :)

RSS 2.0