- the world greatest

förlåt för att jag inte har bloggar något idag, men jag har typ haft fullt upp. Jag vaknade kring kvart över 9, vilket sög. Men vid 11 så kom morsan hem, så då känns det som jag har haft fullt upp. Men jag har vattnat blommor åt henne, jag har hjälpt henne att laga mat. Sen efter maten så klippte jag och badade min lilla laban ( herkules ).

Imorn får ni inte vänta er någon bra update alls, jag ska vara i farmors gamla hus kl 9 på morgonen(!!!) Känns tråkigt att rensa ut allt, men de är väl bara att gå vidare,. Sen får vi väl se när jag kommer hem, ska säkert till min farbror senare efter ode.

Men nu ska ni få lite bilder på mitt lilla charmtroll!







+


Dom 2 bilderna längst ner är från ikväll, jag har ätit lite godis, druckit juice m. jordgubbar (haha) sen har jag målat testat ett av mina nya nagellack från depend, tror det var färg nr 252, riktigt snyggt enligt mig iaf! :)
Men nu är klockan " mycket " så jag ska se en film, sen sova gott! Men som sagt, ni ser ju varför jag inte kommer blogga nå imorn på dagen, så vi hörs kring kvällskvisten imorn. Ni får ha det så bra, puss!

- va dig själv, det kommer du längst med!

Nu i kväll så har jag kikat runt på lite bloggar, nu för tiden ser alla nästan likadana ut, alla skriver typ om samma saker. Ibland kan jag bli lite irriterad på sånt, visst det är upp till var och en. Men en blogg ska väl vara rolig och underhållande att läsa!? Men det är inte så kul att läsa flera bloggar där det står ungefär likadana saker, ser likadana ut?! Folk som gör till sig för att käna pengar & bli kända.
låt rubriken tala - va dig själv, det kommer du längst med!

Jag försöker köra mitt egna race, jag har inte speciellt fin header, men den står jag för. Det är min blogg, jag ska skriva om mig och mitt liv. Jag bloggar för jag ser det som en rolig grej helt enkelt, jag delar med mig om min vardag. Jag kan ta pauser i några dagar, i någon vecka utan att jag går under. Jag behöver inte redigera alla mina bilder på mig själv, göra mig smalare för att någon annan ska kolla, folk väljer själv om dom vill läsa bloggen & gilla den. Jag har inte tvingat någon att läsa min blogg, folk väljer själv vilka man ska läsa osv. Men jag hatar när folk sitter bakom en dataskärm och skriver fula kommentarer hur man ser ut/ hur man är som person osv. Det är bara onödigt och det kan sänka ens självförtroende till botten. Folk säger att man inte ska ta åt sig, men det är inte så lätt. Man får ju faktiskt taskiga kommentarer om sig själv, det är ju exakt likadant att få höra något face 2 face eller så.. Människor har inte rätt att säga vad som helst eller göra vad som helst, det kommer till en gräns där det blir nog, man tar bara åt sig dom taskiga kommentarer om sig själv, dom bra kommentarerna glömmer man som bort, man tänker att det inte är sant eftersom man har fått höra sjukt mycket negativt om sig.

Liksom, man väljer vilka bloggar man vill läsa & tycka om. Visst, ingen har tvingat mig att kolla andras bloggar och klaga, men det är inte de jag vill komma fram till, det är att man ska vara sig själv & vara stolt för den man är.



Jag tänker då alltid stå för den jag är, jag tänker inte ändra mig för någon annans skull.
Jag är Emma Terese Elisabeth, en jag alltid har vart & en jag alltid kommer vara. Än vad någon annan säger. Osminkad, sminkat, risig & allt, så kommer jag alltid stå upp för den jag är!





- godnatt

Tänkte lägga mig ner och ser på någon film nu, mina ben har faktiskt slutat krampa nu. Men jag bloggar imorn när jag har vaknat oså. Godnatt!

liten bildbomb ;-)

Satt och kollade igen masssssa bilder från när jag och min bror var små, så jag knäppte lite kort. Tänkte bjuda på dom + några till! :)







stolt tjej där, tror det var psg eller någe!



bruuur ♥



delar halsbandet med finaste Sara.. ♥



och då avslutar jag inlägget med en bild på mig, innan stan! =)

staan



Ska alldeles strax äta sen så ska jag gå ut med hunden, efter det ska jag på stan med Kajsa och Sara. Ska bli riktigt kuuul! ;DD
Iaf sådär ser jag ut idag, dock så är inte tröjan svart och vit, det är den blåa från ginatricot!
Men jag bloggar mera när jag kommer hem, och det vet jag it när det blir :)
Tjiing!

when you say nothing at all

Sitter just nu ute på altanen och chillar med vovven. Ska nog snart börja laga lite lunch, sen skulle typ sara komma hit. Hade tänkt klippa gräset för ett tag sen, men tur att jag är så stark att jag får igång den oxå. Jaja, ska gå nu. Tjing!

even if the sky is falling down



helt osminkad.

Idag har jag iaf slingat håret, kolla piercingar vart med sara osv. Så nu ska jag alldeles strax gå o sova, ska försöka få mke gjort imorn, tex klippa gräset, städa o sånt.
Men la upp bilden ändas för Linnéa , hihi! ;)

jag är tom utan dig

nu är jag med Sara och har vart med henne dom närmsta dagarna, nu ska vi och spela yatzy. Kul liv vi har, vi vet! ;)
bloggar kanske senare, de lär ni ju se. Men nu ská ska vi dra, tjing.

too long, too late

Jag har inte orkat blogga dom senare dagarna, det kanske ni märkte inlägget här nedanför. Men även fast jag mår såhär som jag gör, så ska jag försöka, så då får vi se.
Men nu är klockan 20 över 12, så jag ska typ gå o se tv sen sova. Jo förresten, jag kom hem för ca 1 timme sen, har vart i lule ode :)

men bloggar imorgon, tjing.

.

Jag vill inte visa mig svag inför någon, men just nu går inge annat.
Jag vill klara mig själv, men jag klarar det inte.
Nu när allting ändå bara går utför, så är det ingen idé att kämpa, det finns inget hopp längre.
Jag vill inte leva såhär längre..

i miss you

såg nu att inlägget jag la upp för 2 timmar sen inte kom upp.. fan oxå. Men nu sitter jag iaf och lyssnar på gammal
musik som får mig gråta. Saknar vissa tider mer än andra, bara att gå vidare.
Orkar inte blogga just nu, så jag bloggar innan jag ska sova.

städtime



Låt rubriken tala, bloggar senare =)

-



lockigt hår, yes!

Nu är klockan tio i 2, så nu går jag och sover. Bloggar imorgon när jag vaknar osånt, puss!

du är allt jag behöver

2003


jag - sara

du är världens finaste vän, du finns där när som helst.
det är du som har stöttat mig när resten har skitit i det.
du står för den du är, du är dig själv & ingen annan.
Du & jag, vi ska vandra hand i hand genom livet, vi ska möta motgångar och fixa dom tillsammans.
Jag litar på dig och det är så det ska vara.

baby, I was born this way

Jag ser att statstiken suger, men jag får skylla mig själv. Jag har iaf nyss duschad, så ska klä på mig nå träningskläder och fara ut med hojen! Men som sagt igår så fick jag och Sara nån lysnade * host * idé, vi fick för att åka till norrfjärden på statoil, sagt som gjort. We did it ;) Så vi kom hem kring halv 1, så 2 mil check! ;)
Idag har jag lite ont i mitt jävla knä, men det var det värt.
Ikväll efter att jag har vart o cyklat så ska jag redigera bilder tror jag, så det kommer nog mest troligt upp nå bilder.

Ska klä på mig nu, tjing!



Tja gammal bild.

tired

har precis ätit lite, så nu ska jag gå o lägga mig efter att ha cyklat 2 mil =)
bloggar mer imorgon. Tjing!

jag behöver inte dig vid min sida längre

Nu sitter jag ute och svettas, det är över 30 grader i skuggan, nice fast nä. Men jag har precis ätit glass, så nu ska jag alldeles strax gå o duscha tror jag. Ikväll blir det kanske att åka till stugan, men inte helt säkert. Men vi ska iallfall åka till farmor och hälsa på, sen får vi väl se.

Jojuste, jag tänkte berätta om gårdagen. Men ett tag efter att jag hade bloggat så kom Sara upp till mig, så vi lyssnade på musik och typ spelade nå med nå grejs, hehe. Sen vid 9 så for vi och köpte lite godis eller ja.. jag köpte glass och dragster, så hon köpte godis till oss och hennes pappa. Sen då vi kom tillbaka så tänkte vi se film och klockan var vid halv 10 när vi kom hem, men då började inte filmen förrens kvart över 11, så vi väntade och sen flummade vi somfan. Hon gick hem vid halv 2, så då gick jag ut med hunden sen gick jag o la mig. Så det var ungefär min gårdag, men bilderna jag tog med mobilen kommer nog inte in förrens jag har hittat min USB-kabel.

Så då vet ni, men jag ska duscha nu, tjing!



glassigt

godnatt

Jag går och lägger mig nu. Jag berättar imorgon varför jag inte har bloggat oså ikväll, sen vad jag har gjort ode.
Men jag bloggar imorgon då jag har vaknat, godnatt!


hot

Förlåt för dålig bloggning idag, men jag har inte vart inne något. Sammanlagt högst 30 minuter idag och jag sitter fortfarande ute. Jag sitter iaf och ser på lite fotboll, eller grannarnas barnbarn som håller mig road he-he.. Jag har tagit lite bilder idag, men bara med mobilen så dom dyker nog upp senare ikv!
Men nu ska jag fortsätta att kika vidare, puss!



We sing it out loud, we sing it out proud

Kom hem kring 6, tror jag det var. Sen dess har jag inte gjort nå mycket, ätit gomat! Nu funderar jag på om jag ska städa mitt rum eller fara ut och cykla några km.. svårt val! Tror det lutar mot städning, eftersom min cykel är trasig och jag vill it ha morsans.
Men iaf så i stan köpte jag 2 tröjor, en var vit/blå randig jättefin faktiskt, jag köpte den på gina. Sen så köpte jag en tröja som var vit med nå mönster på, men de ena ska jag lämna tillbaka, för den såg sjuk ut på mig.

tänkte visa tröjorna, kopierade bara bilden från gina's hemsida ;)





fast den vita ska jag åka och lämna tillbaka :)

Har inge mer att säga nu, så jag bloggar helt enkelt mer senare. Tjing!

nu börjar vi på nytt

Som ni ser, rubriken. Nu börjar vi om på nytt, fast jag orkar inte radera alla inlägg, eftersom det finns en hel del som är speciella.. Men från och med nu ska jag försöka att göra minst 2 inlägg per dag, hissa & dissa mer osv.

Men nu sitter jag iallafall i handduk, kom precis ut från duschen. Så nu ska jag bara leta fram nå kläder att ha på mig, sen ska vi in till stan och handla. Men jag måste nog skynda mig, tjing! :)

lalala

jag tar en kort bloggpaus tills jag har fixat en header, som jag ska börja med nu. Puss! ;D

-

Jag har precis kommit hem, orkade inte va kvar tills imorgon. Även fast det hade vart lika bra efter dethär.
Men jag ska iallafall gå och duscha alldeles strax, men jag orkar inte blogga nu nå mer idag.



varje gång jag ser hyllan med kort på dig och ljus bredvid, så blir jag bara gråtfärdig. Snälla, kom tillbaka..
jag saknar dig så mycket, du var den bästa.

RSS 2.0