beautiful

Nu beger jag mig mot stugan, vi får se om någon kompis orkar göra nå inlägg. Men vi ses på lördag, tjiing :D

it was only just a dream

Ska alldeles strax hoppa i duschen, sen måste jag verkligen packa. Idag har jag iallafall svettats ( hehe ), men jag har klippt gräset, badat hunden och torka honom. Så det är det jag har gjort idag, så nu måste jag dra. Men jag tänkte bara säga att jag far kring 7 ikväll till stugan. Men jag gör ett snabbt inlägg då, men ni får ha det så bra. Puss!

i'm sorry

förlåt för att jag inte bloggade igårkväll, men jag låg och såg på beck vid 11. Så jag råkade somna, sen så vet jag inte hur jag tog mig upp till mitt rum? ;o
Men nu ska jag iallfall börja klä på mig, sen ska jag klippa gräset. Måste även hinna packa för ikväll far jag till stugan och jag blir borta ändå till lördag. Men nu ska jag börja klä på mig, så jag får någontin gjort idag.
Men jag bloggar innan jag far. puss!

-

Förlåt för sämst update, men jag har faktiskt inte haft tid idag. Jag och mamma for ut och cyklade kring 12 tror jag, sen så solade vi och typ åt lunch. Sedan fick vi rätt tråkigt så jag frågade om hon ides följa med mig, sen då precis när vi skulle fara iväg så kom Sara, så hon följde med oss.

Vi planerade lite inför imorgon, då bär det av till stugan eller iaf jag och mamma sen så kanske Sara följer. Då hoppas vi på rätt bra väder, för tyvärr så är det en så gammal stuga så det inte finns nån el, vilket suger. Så från och med imorgon så blir det dåligt uppdatering, det är planerat att vi ska fara hem på fredag men det kan hända att vi far hem i helgen nångång. Så jag ska höra om det är någon av mina vänner som ids slänga in ett inlägg.

Men nu vet ni ungefär vad jag har gjort idag. Men jag bloggar mer senare.
Ser även att statstiken höjer sig mer och mer för varje dag, that's goood!

älskade solberg,



Dag - kväll

pusss

Nu tänkte jag gå och kolla facebook, sen ska jag sova. Jag och mamma ska ut och gå imorn en långsväng med hunden på "morgonen", så jag bloggar efter att jag har kommit hem från promenaden, ska väl säkert duscha efter. Så då vet ni varför jag inte bloggar på morgonen, men sov gott alla! :)
Godnatt!



lilltönten, loveu ♥

-

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be
Friends Forever.



city

Ska alldeles strax fara in till stan, eller ska åka till storheden. Mamma skulle tydligen köpa en cykel och sen ska vi handla. Idag har jag inte gjort något speciellt, mamma väckte mig kring 12. Sen har jag bara städat osv.
men jag bloggar mer när jag kommer hem. Puss!

-

Har precis kommit in från en promenad med mamma och hunden, så nu sitter jag och ser på tv och chattar med en hel drös socialt folk. Men ikväll har jag inte gjort nå mycket, jag har sett film hela kvällen med bror, vi har typ sett alla beck filmer. Så nu ska jag hyra en film på tvn som jag kan somna till. Men jag bloggar mer imorgon, eller aa idag men senare ;))
Natti alla söta! :D

i said it

sooorrryyy, orkade inte blogga när jag vaknade, men jag vaknade kanske kring 12 sen åt jag.
Det kommer bli sämre bloggning nu när min dator håller på att fara åt helvete, skärmen har nämligen gått sönder så kan inte stänga ner "locket" osvosvosv. Men jag åt för ett tag sedan, så nu ska jag snart städa mitt rum och sedan beställa hem lite saker tror jag. Hihi! :D

Men jag bloggar mer senare!

tjulululu

kom hem för ca 1 timme sen, är grymt jävla trött.. så ska typ sova nu, men jag bloggar mer imorn.
Puss! =)

i don't believe you

Kom hem vid halv 9 nu ikväll, fick med mig hem ögonbryn/ögonfransfärg, shorts och lite småtjafs. Sen har jag inte gjort så mycket, jag färgade ögonbrynen sen började jag packa lite. Men jag orkar verkligen inte. Jag är svinjävla trött, men nu har jag iallafall satt över några låtar på spotify som jag kan lyssna på i mobilen. Så ska lägga mig ner och läsa min Fridatidning som jag köpte idag + musik ♥.
Men vi får höras imorgon antar jag då.
Godnatt =)

outside the door

Nu sitter jag ute och chillar, läser lite bloggar & lyssnar på musik. Åt just frukost, t g,yp kl 2 nice!
Snart ska jag väl gå och fixa mig, så jag är klar tills pappa och Robin kommer hem så far vi in till staden! Blir säkert nå köp eftersom jag har fått min månadspeng, sen så får mamma också betala!
Men jag uppdaterar förmodligen innan jag far, men it säkert.
Puss!

vi sa " för-all-tid ", men vars är det nu?

Godmorgon, vaknade för rätt längesen. Jag vaknade nämligen klockan 8 tror jag det var, hur jävla kul är de?!
Jag somnade dessutom vid halv 4 inatt, så jag är jävligt trött, men tur som var så somnade jag om till 9, jag som hoppades på att sova till 11 halv 12? menmen.. life goes on. Idag ska jag väl bara packa och fixa, även fara in till stan och handla så jag har det jag gör idag. Men nu tänkte jag gå och klä på mig, sen ska jag ut med hunden.
Men jag skriver senare. Tjing! :-)

Btw, fan va tråkiga inlägg blir utan bilder.. men på midsommar kanske ni får en hel del om ni har tur!

i'm strong

Jag ska lägga mig ner och försöka sova nu.. Jag bloggar mer imorgon.
Puss!

-

Jag kom hem från en husvisning, eller för ett tag sedan. Sen så har jag inte gjort så mycket ikväll, planerat lite till midsommar. Har en känsla av att den kan bli riktigt lyckad! Blir iallafall att sova över i Luleå.
Nu ikväll hade jag bara tänkt städa mitt rum och bara chilla, kanske ha ansiktsmask och hårinpackning.
Men vi få väl se, men jag bloggar senare. Puss! :)



För exakt ett år sen imorgon!

facebook kan ta sig

Nån mer än jag som inte kan logga in på facebook ?
Aaah, va arg jag blir..

Iallafall, är det någon som är duktig på att fixa headers, isf säg till!
Är i behov av en ny ;)

Real friendship never ends

Förlåt för att jag inte har bloggat på några dagar.. eller jag la ju in låten igår. Men jag var iallafall med Sara hela gårdagen, hon sov även hos mig. Vi somnade väl efter 1 nångång sen så vaknade vi kring 11 idag. Vi har inte gjort så mycket idag, vi har vart ute med hunden osv. Just nu ligger Sara och sover tror jag, tråkis! Men vi kommer säkert inte göra så mycket idag heller, ganska så tråkigt väder ute.




Tänkte höra, vad tycker ni bloggläsare om Dessie's låt ? Kommentera gärna vad ni tycker =)

Men jag bloggar mer senare.. puss! :)

<3



Kärlek till låten!

godnatt

Nu sitter jag och myser i min söta rosa mysiga filt. Ska alldeles strax sova eftersom jag ska upp förefan, ska åka med pappa typ vid 7 imorgon till mormor. Hon ville ha hjälp med något så, då ska jag hjälpa henne och sånt.
Igår efter att jag hade bloggat så gick jag ner och åt, sen så gick jag ut och klippte gräset, fixade och donade efter det. Har en ganska stark känsla av att jag kommer få rätt mycket pengar ;)
Idag så for jag iallafall in till stan, köpte lite saker till våran altan, hjälpte mamma att sy kuddar * stolt *. Sen så for vi till mormor för hon skulle också ha något.. Sen har jag väl inte gjort så mycket.
Men nu rinner tiden iväg, så ska starta en film nu. Vi hörs nog, sovgott alla söta!

let's go

Nu kör vi igen, orkar inte helt enkelt ha en bloggpaus. Blir så sugen på att blogga, men jag vet aldrig vad jag ska skriva om ;-)
Men idag har jag iallafall mestadels vart ute, klippt gräset ( tjäna pengar ) osv. Har lite kvar så ska alldeles strax gå ut för att göra det. Sen blir det att äta och efter det så får vi se vad som händer och sker, men inte så mycket iallafall. Tror jag ska gå ut på gården och fota lite, någon som har något tips vad man kan ta kort på? Kommentera isf.
Nu har jag inte heller några bilder på datorn som jag kan bjuda på, har tagit bort alla.
Men nu ska jag gå och hitta på något. Vi hörs senare, puss!



Arkivbild.
Btw, är jättesugen på att färga brunt hår nu, fan va svårt jag har att bestämma mig.. brunt,blont,rött,brunt,blont osvosv..

-

Jag tar en kort bloggpaus nu, håll utkik vetja! :D

never alone, always alone

Förlåt för att jag inte bloggade något igår, men det har sina orsaker. Var en rätt tung dag igår, blev väckt kring 5 på morgonen, drog direkt till stugan och sen for jag runt i skog osv.. Men tillslut löste sig allt.
Men idag har jag inte gjort så mycket, jag vaknade av åskan kring 9 så då åt jag lite, sen somnade jag om till 1.
För ett tag sedan så ringde jag Sara för att se om jag kunde vara med henne, men hon var i Luleå. Så hon skulle höra av sig senare, så får väl vi se hur det blir.
Juste, jag har fortfarande inte laddat över bilder till min dator, men den är så jäkla seg så jag vet inte ens om jag ska göra det. Jag har ju snylta pappas dator, så vi får väl se om bilder dyker upp.

Oj, det blev ett lite längre inlägg. Shit the same, vi hörs nog mest troligt senare. puss!

please don't leave me alone

Ikväll har jag hunnit med rätt mycket, eller.. kanske, men jag har iallfall klippt hunden, sen hjälpte jag mamma att torka han lite. Sen efter det så har jag ätit blåbärspaj, helt okej ;)
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, alla verkar ju vara på examensfesten såja.. Blir väl att sitta hemma o tråka, antar ja. Men nu ska jag göra något annat, vi får se om jag skriver senare. Men bilder ska jag försöka hinna lägga upp imorgon, för just nu så sitter jag på pappas dator.

Men om vi inte hörs senare, så gör vi det imon.  Puss alla söta! :D

sommarlov

Nu är det äntligen sommarlov!
Jag steg upp kring kvart över 6, duschade och sen så plattade jag håret osv. Vi skulle samlas utanför kyrkan 9.50. Jag åkte med Sara så jag slapp åka buss, fast deras bil gick sönder sen blev det kaos osv, men vi kom iaf i tid!
Det var helvetes varmt i kyrkan, man kunde ju fan ha avlidit eller något liknande. Men nu sitter jag iaf här med min söta vovve som är på stolen bredvid mig, ska laga mig nå lunch nu. Men jag ska gå ut och ta bilder senare, så ni kan ju vänta er kanske en mini bildbomb ;)

Tjing!

come baby, come

Jag var tvungen att vara hemma idag, vi hade brännbollsturnering och jag får tydligen inte vara ute i solen nå mer nu på några dagar. Sen har jag fortfarande ont när jag fick en boll i huvudet igår, så det var kanske bara en liten hjärnskakning. Men jag var iallafall tvungen att fara in till stan och köpa tights, så jag passade på att shoppa lite, fick med mig hem en bandeau, trosor och en present till min fina vän Sara som fyller 14 år imorgon. Men jag orkar iallafall inte blogg nå mer idag, puss! :D

coolt

Har precis duschat, så nu går jag och lägger mig.



/ Rudolf med röda mulen =)

brändchäyy123

Idag har det vart en underbar dag, vi har haft jättebra väder och så. Fast jag har bränt mig rätt så mycket, så jag får tydligen inte vara in solen på några dagar. Alltså blir det kanske att vara hemma från skolan, vi ska vara på samma ställe som idag. Men jag tänkte iallafall bjuda på några bilder.













Ja, jag tog inte så många bilder, men där ser ni iallafall att jag har bränt mig rätt så bra i ansiktet! ;)

please, let me be your hero

Är arg, ledsen, besviken.. åh vet inte vad det är med mig. Vet inte vad jag ska göra, finns inget att göra.
Behöver någon att prata med, som lyssnar & förstår. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket.. kom tillbaka, det har bara gått 5 år och jag måste leva med det många, många 5 år till.
Du kämpade, du gjorde vad du kunde. Jag är stolt över dig, men när du tog dina sista andetag 5 över 8, sen dess så är det något som inte stämmer. Det fattas något inom mig, det är du.

Jag älskar dig!

Vi syns snart..



Orkar inte bloggar nå mer idag, som ni ser så var jag bara tvungen att skriva av mig.. Bloggar mer imorgon.

do you remember?

Har precis käkat middag, slutade klockan 2 idag men jag valade att vänta till halv 4 då skolbussen kom. När jag kom hem så la jag mig i solstolen och solade ett tag. Nu ska jag bara städa mitt rum, ladda kameran inför imorgon då det är klassensdag. Så jag kommer spendera min dag på norvallen ( tror jag det heter ) där vi ska göra olika aktiviteter. Kommer inte kunna vara med på alla, pga min fot, men vi får väl se. Kanske det blir att sooola :D
Men nu ska jag försöka få tag i Sara, sen städa mitt rum. Möjligtvis ta en pn, juste. Jag hinner nog blogga på morgonen för jag börjar kl 9, härligthärligt! :D

Men jag skriver senare, puss!



Arkivbild, men nästan sånthär väder idag.
Btw, imorse klockan halv 7 så var det 14 grader varmt i skugga. Snacka om härligt!

fruit

Går och lägger mig nu med kolsyrat vatten och frukt. Ska väl slå igång en film så man möjligtvis somnar tills imorgon.
Godnatt!

bad

När man inte vet vars man ska ta vägen,
när man igentligen inte vet vad man vill.
När man igentligen inte orkar mer.


nu ger jag upp.

Jag tar en bloggpaus idag, så får vi se hur det är imorgon, puss.


-

Idag har jag bara vart ute, har till o med bränt mig. Det är anledningen till att jag inte har bloggat. Jag vet igentligen inte vad jag ska blogga om, så det är därför ni får så tråkiga inlägg. Men nu ska jag iallafall sätta mig ner och rensa bort en massa bilder som bara är onödiga, vilket det finns miljontals av så.
Jaja, men jag bloggar nog mer senare. =)



Lejd bild!

can you hear me screaming for you?

Kom precis hem ifrån Piteå, for dit o köpte mig en lyxshake och sen for vi bara runt. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, jag har tråkat nå så jävulst. Det händer ingenting i denna by, inget socialt folk för den delen heller. Jaja, ska sluta klaga nu för stunden.
Folk har vela att jag ska lägga in bilder på mitt rum, vilket jag har lovat men inte gjort. Förlåt!

Så här får ni dom :







Lite stökigt, men shit the same, där har ni bilderna ;-)

Kiss and goodbye

"Godmorgon " bloggen, eller ja,..det är väl istället godförmiddag. Igår så bloggade jag ingenting som ni såg, men jag for in till Luleå för jag skulle städa hos min mormor, fast vi for till stan och var där halva dagen, men jag fick med mig 2 par skor, typ nå liknande converse ett par svarta och vita, sen så fick jag en hårddisk till min dator.
Men just nu sitter jag här och städar lite, måste rensa bilder från min dator senare också.

Kanske kommer lite bilder senare om jag hittar något som jag hittar, men bloggar mer senare!
Puss! =)

helvetes blogg.se

Nån annan mer än jag som har problem med statstiken? -.-'

i'm sorry

sorryyy för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte orkat. Det har varit såå mycket prov och inlämningar osv nu på sistone, men nu är allting klart hoppas jag! Om ca 1 vecka så är det sommarlov, så jävla härligt. Kan knappt tro det.
Jaja, just nu är jag med en söt tjej vid namn av Sara, hon sitter och fixar sina naglar och då tänkte jag bara snabb blogga. Har ju vart ledig igår och sen är jag ledig till på måndag, härligthärligt! Men jag skriver nog mest troligt senare, puss! :)

RSS 2.0