bloggpause..



Tar en bloggpause, jag bloggar när jag känner för det!

less



Har ont i huvet, ont i magen osv.. jag hatar dehär!

går i duschen snart sen sova!

just the way you are.

Kom hem för ett bra tag sen, men har inte haft orken att blogga, men ligger i sängen nu och väntar på att maten ska bli klar och att Big Brother ska börja. Vi hade iaf ingen livskunskap idag så vi fick sluta 10 över 2 I think, väntade till halv 4 bussen. Jag bakade igår så därför jag inte bloggade sen så såg jag film osv.. somnade halv 10 oxå, är så grymt trött nu.. all ork är borta!

Bloggar nog mer senare, puss!

usel bloggning.

Förlåt för jättedålig uppdatering, men igår så städade jag mest och fixade o donade. Sen åt jag typ middag och efter det så gjorde jag inte mycket såg på tv och sånt, sen så vid halv 9 gick jag och duschade och gjorde mig i ordning för sängen så jag kunde lägga mig i lugn o ro för att se på Big Brother.. ganska värdelöst nu i början!!
Jag råkade typ somna där vid kvart över 10 eller nått sånt, så jag var ganska utvilad imors.
Jag har ju bara 4 lektioner på måndagar så det är ju inte så drygt, men aja.. Jag gör iaf inge mycket nu, har bara engelska i läxa i veckan, grymt!!

Bloggar senare, puss!



pictures



Ute med skotern för nån helg sen!



Sötis!











Mitt rum före städningen!




Efter städningen, fast kläderna på skrivbordet är borta osv.

Btw, kolla katten i fönstret! :)

Iallafall där har ni lite bilder, orkade inte lägga upp alla, så dom kanske kommer nånannan dag!
Skriver senare, ciao ;-)

söndag

jag har tagit några bilder nu så jag ska redigera dom, sen blire mycket bilder i think ;)

luleå i mitt ♥

Förlåt för att jag inte har bloggat idag, men jag vaknade ca vid 9 imorse, heja terese! av mamma som typ kom in, sen så åt jag frukost och klädde på mig. Vi skulle igentligen och bowla idag med några från luleå, men när vi kom till tuna så skulle vi fått bowla inte förrens vid 5 på eftermiddagen, så vi bestämde oss för att åka in till stan, men då vi kom dit så höll på dom att renovera där. Och vi hade som en plan haha, men vi tänkte åka till svö och bowla där, men då var det stängt eller något så vi for till våra kompisar och typ åt middag ode där och på hemvägen for vi och handlade på icamaxi och där ifrån fick jag med mig ett baslinne och en ansiktskräm. Nu ikväll ska jag bara ta det chill och bara mysa på, det vart ett ganska tråkigt inlägg men jag bloggar nog mer senare!

puss på rumpistumpen ;-)

Bjussar på en bild bara!


Beck ♥


hihi, kunde inte hålla mig från att blogga (a)
Jag sitter och ser på beck just nu, det går jätte mycket beckfilmer nu på tv, sjukt bra!!
jag sitter även och äter godde ♥
Har inget mer att säga nu så, puss :D



norrfjärden!

Kom precis hem från norrfjärden, har bara varit och slirat runt och köpt godis med brorsan och hans kompis.
Nu ska jag väl inte göra så mycket antar jag. Jag har iaf inte städat klart mitt rum ännu, men det får väl bli ett senare projekt, ;)

Jag har inget att säga , så jag bloggar mer imorgon!

puss :)

17.48

Åt för ett tag sedan, ganska sent eller klockan är ju bara kvart i 6, men vi brukar äta typ halv 5.. men iaf, jag går ju till 25 över 3 på fredagar vilket är ganska drygt! Har haft ganska mycke jobbiga ämnen oså, men dagen har ändå funkat faktiskt. Ikväll ska jag inte hitta på nå speciellt, hörde med sara om jag kunde vara med henne, men hon skulle tydligen vara med eve, så jag ska väl bara ta det lungt även fast jag har lovat mamma att jag ska städa mitt rum. Fick även reda på mitt SO prov idag, och jag klarade det faktiskt, vart riktigt förvånad. Har inget mer att säga nu, bloggar senare!

puss :)

fredag

Jag hinner blogga nu på morgonen för jag vaknade tjugo i 7 helt klarvaken, så jag steg upp och fixade mig, är iaf klar nu ska bara försöka få i mig nå mat sen så ska jag klä på mig! Vi har en ganska dryg skoldag idag eftersom vi går till halv 4!!!! på en fredag, hur tänker lärarna/rektorn?!?!  Jag vet int vad jag ska skriva så jag tror det här får räcka!

Jo juste, jag hade fått en kommentar av Linnéa som tyckte att jag skulle Hissa och dissa ;) så jag ska nog kanske göra det då,

men jag bloggar när jag kommer hem!

Bjussar på en bild



snart helg!

Har precis pluggat klart vilket känns helt okej, ska snart gå och duscha sen blir det att sova tidigt är grymt trött. Imorgon är det ju somsagt fredag, jag tycker att den här veckan har gått skit fort, nyss var det ju måndag. Snart är det ju sportlov tror jag de heter, om typ 2 veckor. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så det blir tråkigt inlägg, men jag ska försöka bättra mig, någon som har nå bra förslag hur jag kan utvecka bloggen, mer bilder, hiss&diss osv om ni har nå tips kommentera gärna! :')

Jag bloggar inget mer idag, men jag skriver imorgon! 




jätte seriöst oxå..!

då var det läxa också...

Har ätit för ett tag sen, var grymt jävla hungrig eftersom jag bara hade ätit ett äpple idag så. Men jag måste göra matteläxan nu iaf sen måste jag städa mitt rum så att det inte ser ut som ett bombnedslag igen.. Har inte nå mer att säga just nu, bloggar mer senare!

puss :-)

summer feelings!



gud vad jag saknar sommaren nu, komsikomsi!

stupid girl

Jag kom hem från skolan för ett ganska bra tag sen, men har inte gjort något mycket ändå.
Idag ska jag väl inte göra så mycket, har lite läxa att göra bort så det blir väl bara det antar jag, inläggen blir ganska tråkiga nu eftersom jag har inte orkat gå ut och fota för att det har ju vart ganska kallt och det är det fortfarande ifall det är bra väder i helgen så ska jag nog fota, men jag skriver nog senare!

puss alla söta ;-)

En tuff i lyxförpackning.

Funderar på att börja blogga nu, och då ska jag det! Tänkte se om jag kunde hitta några bilder till en ny header eftersom det känns tråkigt att ha samma ganska länge.
Idag har det då varit skola, gick till halv 4 ganska så drygt om man säger så. Sen har jag inte gjort så mycket, ska ska nog snart gå ner och ta tag i mina läxor och eftersom jag har lite saker som ska inte snart dom är dock ändå sena så. Hade SO prov idag och det blir nog att gå på omprovstiden snart dårå ;)
Men jag ska försöka blogga så mycket som möjligt osv!

men jag skriver sen eller så skriver jag imorn

puss/ t'

...

ingen vet,
ingen förstår,

jag är så sjukt less.

orkar inte blogga ikväll, får se om jag bloggar nå mer i helgen,

hejdå.

shopping,

förlåt för att jag inte bloggade nånting igår, eller gjorde jag de? haha,..
iallafall idag slutade jag tidigt men eftersom jag vägrar åka linjebuss så fick jag vänta drygt en timme, sen så var jag hemma ett tag, sen for familjen till luleå, pappa skulle på nå tjosanhejsan vet inte riktigt vad, men så gick jag och mamma på stan, blev lite smycken och 2 bhar, vilket känns bra! Sen for vi till svö♥ och hälsade på några kompisar osv, eller vi var och åt på Exotic först, mysigt att fara och äta på resturang med hela familjen!
Sen kom jag hem för ett tag sen, ska gå och fixa mig inför sängen sista dagen sen helg, fast den kommer ändå inte bli som den skulle.. men aja, får väl leva med det,

bloggar imon!

/t'

I'm broken without you.

Kom hem från skolan för ca 20 minuter sen, ganska dryg dag, men den funkar. Jag är ganska trött ode idag, var kanske uppe lite sent igår. Jag ska snart slänga mig i sängen och sova ett tag tror jag,.
aja, det här vart ett onödigt inlägg, bloggar mer senare om jag har lust

hejdå

schoool!

Jag hade lite tid över nu så jag tänkte blogga, mit buss kommer ca 7 över oftast, så jag har ingen panik!
Men jag ska ner och borsta tänderna nu, så jag bloggar mer då jag kommer hem.
Jag slutar även typ kvart över 1 idag så!

bjussar på en bild, nyvaken ehjo!


We will still be friends forever.

Har precis duschat och ska snart göra klart min svenska läxa, vilket inte går bra för man skulle ha med en jävla bok hem som jag har kvar i skåpet. Efter jag har gjort klart svenskan så ska jag måla naglarna hade jag tänkt sen blir det att sova eftersom att de då är skola imorgon. Jo förresten Linnéa håller på eller, hon ska kanske börja jag vet inte riktigt, iaf med en ny header till mig, wiho, tack sötis! ♥
Jag slutar tidigt imorgon så jag ska väl bara hem och plugga antar jag, men jag bloggar mer senare!

heido.

Låt bilden tala...



bloggar mer senare.

RSS 2.0